Jump to content
Sign in to follow this  
Samuel Navas

Help with Ultra Greenscreen Monitor Please!

Recommended Posts

Hi Chaps,

 

I just bought a rig - an Ultra with a greenscreen monitor. I switched everything on at home without a camera, so no video going in. The monitor came on as expected (blank green), lasted about 20 minutes, then began to flicker, wave, and click loudly. Does this will all batteries, fully charged.

 

Could the simple absence of a video feed be causing this, or have I got myself a genuine rip-off?

 

Opinions much appreciated.

 

Best,

 

Sam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes i mean the 75 ohm terminator switch, no idea where it is located.

Was the screen cold, i mean several greenscreens has some troubles with cold in the past, at least my screens did ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would try to get some video into that thing and see what happens, but either way I dont think there should be any waving or clicking assuming your batteries are good. Just to be clear, is it stable for 20 minutes each time you change batteries and then it starts acting up, or has it been permanently funky since the first test?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...