Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'volt problems'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Steadicam Forums
    • General Discussion
    • News, Events, Workshops
    • Steadicam Marketplace - For Sale
    • Steadicam Marketplace - Wanted
    • Steadi-Newbies
    • Journals
    • Great Steadicam Shots
    • Operating
    • 3D Steadicam
    • Steadicam Aesthetics
    • Sled
    • Camera Stage/Donkey Box
    • Center Post
    • Gimbal
    • Arms
    • Vests
    • Wave/Volt
    • Monitors
    • Batteries/Power
    • Follow Focus
    • Cases/Carts/Stands and Transport
    • Brackets/Widgets
    • Vehicles and Mounts
    • Other Stabilizers
    • Cameras (Film/Video/HD)
    • Video Assist and Video Accessories
    • Industry Contacts, Info and Links
    • Legal / Business Practices
    • Picture and History Archives
    • Off Topic
  • Help and Support
    • Forum Support

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website


Skype


Instagram


WhatsApp


Rig


Location

Found 1 result

  1. Hi everyone, Been trying to find some info on Volt issues/problems, but couldn’t find anyone.. Either this is my lack of good search engine abilities showing (...;-)) or there’s just not much on the topic yet. -Because I doubt that operators haven’t had their issues with the Volt yet. I’m a Volt owner myself but as I’ve only had it for about a couple of months, I haven’t ran into any big issues with it yet. It “stalled” a couple of times when I was practicing, but I just turned it off and restarted it. But that can possibly be because of an unaligned gimbal handle to back of camera/
×
×
  • Create New...