Jump to content

Elie AZAR

VIDEO TRANSMISSIOM PROBLEM

Recommended Posts

Hello,

I have been facing a problem concerning wire-less video transmission using my WE VI WIRELESS system. This problem has only been happening during this year. I am using a SONY PMW-320 and my transmitter is of the model IDX CD-5HD.

The problem is that my recieved image on the monitor is breaking up into a black screen for about 2 frames at a very short distant rate.

By short distant i mean it breaks up when i am right next to the reciever.

I have tried changing cables and even tried changing cameras but the problem is still present.

The problem is not a RF (out of range problem) but a random black cut which i beleive is considered as a video signal problem.

 

Please get back to me i would really appreciate your theories or possible solutions.

Thank you.

Elie Azar

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

I have been facing a problem concerning wire-less video transmission using my WE VI WIRELESS system. This problem has only been happening during this year. I am using a SONY PMW-320 and my transmitter is of the model IDX CD-5HD.

The problem is that my recieved image on the monitor is breaking up into a black screen for about 2 frames at a very short distant rate.

By short distant i mean it breaks up when i am right next to the reciever.

I have tried changing cables and even tried changing cameras but the problem is still present.

The problem is not a RF (out of range problem) but a random black cut which i beleive is considered as a video signal problem.

 

Please get back to me i would really appreciate your theories or possible solutions.

Thank you.

Elie Azar

 

 

Hi Elie,

 

I am sorry to hear that you are having issues with your transmitter. I'd like to help identify the cause of the problem but i will need more details from you. Please message me your contact info and I'll be in touch to get more details.

 

Thank you,

 

-Zack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Elie

At one point in time I was told that my receiving monitor needed a newer firmware to work consistently with the WEVI. I dont think this ended up being the case, but perhaps theres a monitor issue to consider. we talked to the guys at IDX who really helped resolve the issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • GPI Pro Systems

    Media Blackout - Custom Cables and AKS

    Paralinx LLC

    Omnishot Systems

    Ritter Battery

    Betz Tools for Stabilizers

×